Een implantaat als vervanging van uw wortels

implantaatAls u problemen heeft met de wortels van uw tanden, dan is het belangrijk om hier iets aan te gaan doen. Vaak wordt bij een afgebroken tand een kroon geplaatst. Zo krijgt u als het ware een nieuwe tand. Maar ook uw wortels moeten natuurlijk in goede conditie zijn. Kronen blijven ook beter zitten op een goede wortel. Als de wortel beschadigd is, kan er een implantaat geplaatst worden. Dit is een vervanging van de natuurlijke wortel. Deze wordt gemaakt van titanium en gaat uiteindelijk vastgroeien aan het kaakbot. Zo is een implantaat praktisch niet te onderscheiden van een echte wortel.

Wanneer u implantaten laat plaatsen zult u over het algemeen weinig verschil merken ten opzichte van uw “echte” wortels. Het grote voordeel aan het laten plaatsen van implantaten is dat uw kaaklijn gewoon blijft zoals deze was. Wanneer al uw wortels zijn verdwenen, en u laat bijvoorbeeld een kunstgebit plaatsen, zal uw gezicht enorm veranderen. Uw kaaklijn veranderd namelijk zonder wortels. En met een andere kaaklijn is uw gezicht totaal anders. Steeds meer mensen kiezen daarom voor implantaten zodat ze ook met een kunstgebit of kroon dezelfde kaaklijn blijven behouden. Een goed implantaat staat dus aan de basis van een kroon of brug in uw gebit.

Heeft u implantaten nodig? Overweeg dan eens om dit uit te laten voeren door de professionele tandartsen in Istanbul (Turkije). U bespaard zo aanzienlijk op de kosten. De medewerkers spreken Nederlands en kunnen u dus perfect te woord staan. U kunt eenvoudig een eerste consult in Rotterdam ondervinden, waar een inschatting van de implantaat kosten gemaakt wordt. De behandeling kan vervolgens in Turkije plaatsvinden, zo combineert u een mooi gebit met een welverdiende vakantie in de zon. U komt weer terug in Nederland met een stralende lach!